VRIJWILLIG WERKEN

We kunnen nog steeds veel handen maar ook hoofden gebruiken. Niet alleen om te tuinieren, maar ook om te sjouwen, te bouwen aan een onderkomen, bordjes te maken zodat we de wilde planten om ons heen leren kennen, cursussen organiseren, koffie schenken, vlinders tellen en al dat soort dingen die de tuin tot een gemeenschappelijke, multifunctionele plek maken waar we ons prettig voelen. Als vrijwilliger krijg je een strippenkaart om mee te delen in de oogst en kan je ook een eigen tuintje inrichten. Op het jaarlijkse feest ben je natuurlijk ook welkom.

PARTICIPATIE

Op de tuin zijn ook vrijwilligers actief vanwege een reintegratietraject of dagbesteding. Informeer naar de mogelijkheden.

VRIEND WORDEN

Ook als bedrijf kan je ons steunen. Wordt vriend van de Hortus populus en help ons groeien door je kennis te delen of door een financiele injectie of een donatie in materiaal. Als vriend ben je natuurlijk altijd welkom op de tuin maar een keer per jaar organiseren we als dank ook een speciaal feest voor jou! We belonen je ook in natura: een strippenkaart van 5 strippen om te genieten van onze groente, kruiden en bloemen. Misschien zit er zelfs een vers eitje bij. Als vriend van de hortus wordt je genoemd op deze website .

OOGSTDEELNEMER WORDEN

Je steunt ons natuurlijk ook als je bij ons komt oogsten. Klik hier voor de mogelijkheden.

GELD WERKT OOK

Wil je of kan je niet lichamelijk of geestelijk bijdragen aan de tuin, een financiele bijdrage is natuurlijk altijd mogelijk! Steun ons op NL52 RABO 0166 4336 59 t.n.v. Stichting Duurzaam Bodegraven-Reeuwijk.

SAMEN WERKEN?
 

Voer je gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zodra je bovenstaand formulier hebt ingevuld nemen wij zo spoedig contact met je op nemen.